Termeni si conditii:

1. Utilizand si/sau vizitand acest website (inclusiv tot continutul disponibil prin acest site) ACCEPTATI AUTOMAT TERMENII SI CONDITIILE DE UTILIZARE A SITE-ULUI.
2. Termenii si conditiile sunt aplicabile in cazul tuturor utilizatorilor site-ului, inclusiv utilizatorii care contribuie cu materiale (video, poze sau scrise). Acest site poate contine linkuri spre alte site-uri, care nu sunt proprietatea sau nu sunt sub controlul
cinefil-asia-zone.webnode.com.

Cinefil-asia-zone.webnode.com nu are control si nu-si asuma responsabilitatea pentru continutul, politica sau practicile oricarui alt site. Prin utilizarea acestui site dumneavoastra absolviti in mod explicit  cinefil-asia-zone.webnode.com de orice responsabilitate ce ar rezulta din utilizarea dvs a unui alt site. Prin urmare, va recomandam sa cititi termenii si conditiile pentru fiecare dintre site-urile pe care le vizitati, atunci cand parasiti site-ul nostru.
3. Site-ul se va utiliza doar in interes personal si non-comercial.
4. Nu veti copia sau distribui nici o parte din acest site in nici un fel de mediu, fara a obtine in prealabil o autorizatie scrisa de la administratorul site-ului.
5. Cinefil-asia-zone.webnode.com nu garanteaza confidentialitatea materialelor publicate.
6. Veti fi singurul raspunzator de materialele pe care le postati si de consecinta postarii sau publicarii lor.
7. Sa nu postati materiale care sunt protejate de drepturile de autor, sau alte drepturi de proprietate ale unei terte persoane, incluzand drepturile la intimitate si publicitate.
8. Sa nu publicati elemente care ar putea dauna site-ului
cinefil-asia-zone.webnode.com sau unei terte persoane.
9. Sa nu postati materiale obscene, defaimatoare, amenintatoare, pornografice, de hartuire, care sa instige la ura, materiale ofensive la adresa rasei sau etniei, materiale care sa violeze vreo lege sau sa fie nepotrivita in vreun fel.
10. Sa nu postati materiale publicitare sau solicitari de colaborari comerciale.
11.
Cinefil-asia-zone.webnode.com este absolut legal si contine doar linkuri catre alte siteuri. Noi nu gazduim si nici nu incarcam seriale,episoade sau fisiere video. Cinefil-asia-zone.webnode.com nu este responsabil de acuratete sau copyright pentru orice continut al siturilor catre care se fac linkuri. Daca aveti anumite probleme sau nelamuriri va rugam sa ii contactati pe cei care gazduiesc fisierele.